Pääset takaisin etusivulle klikkaamalla tätä

Alennuskoodi.info

Tänään voimassa olevat alekoodit lähinnä Suomessa toimiviin nettikauppoihin. Alennuskoodien luetteloa täydennetään joka päivä. Viimeksi päivitettiin 26.8.

Eezy-tarjouskoodi
Liittymällä laskutuspalvelu Eezyyn ja ilmoittamalla rekisteröitymislomakkeessa koodin 00033583 saa 25 EUR rahaa. Sen voi käyttää esim. Eezyn palvelumaksun poistamiseen. Koodi on voimassa toistaiseksi.

25% alennusta lastenvaatteista ja -kengistä - myös tuotemerkeistä + säästät toimituskulut, lupaa Ellos

Alennuskoodin tiedot päivitettiin 3.8.2016. Kuvaus: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen lastenvalikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia lastenvaatteita ja ¿kenkiä (alenusta ei voi yhdistää UGG ¿merkkisiin tuotteisiin). Alennus on voimassa 14.9.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja ¿tarvikkeisiin eikä Design by ¿tuotteisiin.

Pääset takaisin etusivulle klikkaamalla tätä